Virtualna MDŠ – z vami se družimo na spletu!

Odkar obstaja Mini dramska šola, se mentorji in mentorice srečujemo z “našimi gledališkimi” otroki v živo. Gledališke urice so ponavadi polne ustvarjalnosti, smeha, norčij, pa tudi malo bolj resnega dela in pogovorov.

Po več kot enem tednu izolacije nam že manjka stik z otroki. Kako ga vzpostaviti? Na daljavo, kakopak! Zato od naslednjega tedna dalje pa do izteka pandemije nadaljujemo naše gledališko druženje preko spleta z uporabo sodobnih tehnologij. Otroci bodo dobivali različne naloge, ki bodo sestavljene tako, da jih bodo izpolnjevali čimbolj samostojno, če se bodo starši želeli vključiti, pa bodo seveda zelo dobrodošli. Namen spletnega gledališkega druženja je predvsem to, da otrokom ponudimo popestritev oz., da za kratek čas odmislijo šolo in stres ter da jim čas trajanja pandemije čimprej mine ter da gojijo svojo gledališko ustvarjalnost.

Mi se že veselimo novih spletnih gledaliških dogodivščin, ko bomo kar preko videoklica ali pa elektronskega sporočila jasno in glasno zaklicali:

TEMA V DVORANI, LUČ NA ODRU, AKCIJA!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.