Obvestilo o zasebnosti

Obvestilo o zasebnosti
S prijavo otroka v programe Mini dramske šole omogočite Zavodu Azum, Reboljeva 7, 1236 Trzin, da obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uradna oseba društva in pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je Saša Hudnik in je dosegljiva na elektronskem naslovu: zavod.azum@gmail.com.

OBDELAVA PODATKOV:
Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.

S prijavo na programe Zavoda Azum se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo, so vaše ime, priimek, elektronski naslov, številka GSM, ter ime, priimek in letnica rojstva otroka, ki se vpiše v Mini dramsko šolo.

NAMEN:
Osebne podatke zbiramo v namen obveščanja staršev in v namen razporeditve otrok v primerne programe. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA:
Osebne podatke obdelujemo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:
Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV:
Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:
Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.
Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.
Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: zavod.azum@gmail.com ali po pošti na naslov:

Zavod Azum

Reboljeva 7

1236 Trzin

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri Zavodu Azum ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.