Udeleženci in njihovi starši o nas

“Sicer smo se hoteli izogniti vožnji v Trzin, vendar se naša hči ne da, pravi da je Saša ful kulska in da se je imela pri vas in z vami TOP in da si res močno želi k vam, zato smo tukaj pač morali starši popustiti. Pravi, da se je veliko bolje imela z vami in da ve, da se bo veliko več naučila pri vas….in naša hči pravi: pa sej zato hodiš v gledališko šolo, da nastopaš in da pokažeš kaj si se naučil…” (Maja, mama 11-letnice)

“Super predstavo ste pripravili. Hči je rada hodila na vaje. Prav viden je napredek otrok od lanskega leta, v samozavesti, koncentraciji in prezenci na odru.” (Špela, mama 8-letnice)

“Vsi se res zelo zabavamo, če nekaj naredimo, to naredimo skupaj. Tudi če se z mentorico Sašo kdaj pohecamo, ima smisel za humor in se z nami malo pošali.” (Tami, 11 let)

Priporočam vsem in vsakemu posebej; otroci se družijo, pridobivajo na samozavesti, razvijajo govorne zmožnosti in ustvarjalnost. Poleg vsega zabavnega in fajn vzdušja, Saša otrokom vedno prisluhne in je odprta za njihove predloge in ideje, kar mi je pri njej še najbolj všeč. Pri nas sploh ni vprašanje, če bi obiskovali dramsko šolo ali ne (Irena, mama 7-letnice)