VPIS v Mini dramsko šolo 2019/20

VPIS DO KONCA SEPTEMBRA! Če ne veste, kateri program je najbolj ustrezen, pa vaši otroci ob predhodni najavi lahko pridejo pogledat na naše urice in se potem odločijo. Z veseljem vam svetujemo tudi preko telefona.

Pogosto si otroci želijo početi več stvari: igrati (se), peti, plesati, se zabavati, nastopati, preživljati čas s svojimi prijatelji, izraziti svojo kreativnost, preizkušati svoje domislice. V Mini dramski šoli počnejo vse to in še več. Pri nas otroci na igriv način preko improvizacije, igre vlog in drugih gledaliških tehnik raziskujejo gledališče in dramski svet. Mladi igralci pripravijo polletni in zaključni nastop, skupno zaključno produkcijo vseh skupin pa izvedemo v gledališki dvorani, tako da je gledališka izkušnja POPOLNA!

Letos izvajamo programe v trzinu, pa tudi v mengšu in v ljubljani. PRIJAVNICA ZA TRZINSKE PROGRAME SE NAHAJA NA POVEZAVI: https://minidramskasola.wordpress.com/prijavnica-mds/

O samih programih pa lahko izveste tukaj: https://minidramskasola.wordpress.com/programi_mds/

ČE PA BI VAŠI OTROCI ŽELELI OBISKOVATI PROGRAM V LJUBLJANI (DRAVLJE) IN V MENGŠU, PA NAS POKLIČETE, ALI NAS KONTAKTIRATE PREKO OBRAZCA.

NOVOST: Dobrodošli so že predšolski otroci od 4. leta dalje!